Tijdens het eerste gesprek bij Vitaal mensenwerk maak je kennis met je behandelaar. Dit gesprek wordt het intake gesprek genoemd.

Bij het intake gesprek zul je gevraagd worden naar identificatie. We zijn wettelijk verplicht vast te stellen dat de juiste persoon in behandeling is. Vervolgens zullen je klachten in kaart worden gebracht in het gesprek, wie er bij betrokken zijn en wie jouw zouden kunnen ondersteunen tijdens de behandeling. Ofwel, er wordt in kaart gebracht wat de klachten zijn, hoe die zijn ontstaan en hoe anderen een rol (kunnen) spelen in het ontstaan en / of het verminderen van de klachten. Veelal wordt ook al besproken wat je wil bereiken, welk resultaat je wilt bereiken.
Wanneer je het prettig vindt om iemand mee te nemen of iemand te betrekken bij de behandeling dat is dat altijd mogelijk. De behandelaar zal deze mogelijkheid in het eerste gesprek noemen.
Na de intake zal er in de meeste gevallen een aparte afspraak met je ingepland worden om een aantal vragenlijsten met betrekking tot persoonlijkheid, coping en sociale interactie in te vullen. Aan de hand van deze informatie kan de behandelaar in samenspraak met jouw de behandeling zo goed mogelijk afstemmen op jouw persoonlijke situatie.
Als er geen winter bestond, zou de lente niet zo prettig zijn.

Pagina delen

Voor noodgevallen kunt u uw huisarts bellen

Maandag

9.00 - 14.00

Dinsdag

9.00 - 14.00

Woensdag

9.00 - 14.00

Donderdag

9.00 - 14.00

Vrijdag

9.00 - 14.00

Locatie Nijkerk (tevens postadres)
Gezondheidscentrum De Nije Veste
cOranjelaan 83 - 85 1e etage
3862 CX Nijkerk Gld

Locatie Lunteren (voor cliënten)
Gezondheidscentrum Lunteren
Barneveldseweg 11a 
6741 LH Lunteren

Locatie Lunteren
Huize Zonnehoek
Spoorstraat 3
6741 DE Lunteren

Locatie Nieuwegein
Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Locatie1 Zeewolde
Medisch Centrum De Polderpoort
Gildenveld 20
3892 DG Zeewolde

Locatie2 Zeewolde
Medisch Centrum Het Gildenhuis
Gildenveld 83
3892 DE Zeewolde

Psychologen Nijkerk