Inge Smits

Inge Smits

Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Psychiater

Nina Fokkenrood

Nina Fokkenrood

Cognitieve gedragstherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

nog in te vullen

Floor Bouwman

Floor Bouwman

Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds juni 2018 werk ik bij Vitaal mensenwerk. Daarnaast werk ik sinds 2007 binnen de ouderenzorg, met name de geriatrische revalidatiezorg. De opleiding tot GZ-psycholoog heb ik in 2012 afgerond. Mijn ervaring en expertise die ik binnen de ouderenzorg en revalidatiezorg heb opgebouwd kan ik goed gebruiken in het werken in de generalistische basis GGZ en specialistische GGZ. Ik ben gewend breed te kijken naar oorzaken en invloeden op het psychisch welzijn en ga samen met mensen op zoek naar verbetering hierbinnen, op een manier die passend is bij diens situatie en behoefte. Een goed contact en het creëren van een prettige sfeer staat hierbij centraal. Door mijn ervaringen binnen complexe ziektebeelden en zorgvragen ben ik gewend creatief te kijken naar mogelijkheden, naar wat wel werkt en het zoeken naar oplossingen. Omdat alles wat je aandacht geeft groeit, is het gebruik maken van positieve energiegevers voor mij vanzelfsprekend.

Natalie Peeters

Natalie Peeters

Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij vitaal mensen werk als administratief medewerkster debiteurenbeheer.
Daarnaast ondersteun ik de receptie waar nodig is.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het inplannen van afspraken voor de psychologen,
Samen met de stagiaires ben ik 1 van de telefonische aanspreekpunten.
Ook regel ik de correspondentie en samen met de praktijkeigenaar hou ik mijn bezig met het debiteurenbeheer van de praktijk.

Ik vind het belangrijk om aan de telefoon open, eerlijk en duidelijk te zijn.
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken.

Sietske van Bakel

Sietske van Bakel

Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, eHealth

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Vitaal Mensenwerk, eerst als stagiaire Klinische Psychologie, inmiddels ben ik sinds januari 2018 werkzaam als basispsycholoog.
Met veel plezier zie ik dagelijks cliënten voor uiteenlopende psychologische onderzoeken en bied ik ondersteuning bij behandelingen.
Ik zie verschillende cliënten in het kader van psychologisch onderzoek naar o.a. intelligentie, autisme, ADHD en persoonlijkheid. Tijdens het onderzoek probeer ik zoveel mogelijk informatie over iemand te verzamelen in een korte tijd. Vervolgens begint het puzzelen en in kaart brengen van de klachten, maar ook zeker de krachten van de cliënt. Ik vind het belangrijk om na dit puzzelen op een transparante en open manier met de cliënt in gesprek te gaan. De ervaring leert dat zo'n teruggave gesprek verhelderend kan werken en houvast biedt voor de behandeling. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt en de ruimte heeft om openlijk in gesprek te kunnen gaan.

Floor Schulpen

Floor Schulpen

Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Mijn bacheloropleiding Psychologie rondde ik af in 2014, waarna ik in augustus 2016 de masteropleiding Klinische- en Gezondheidspsychologie behaalde. Tijdens mijn studie deed ik enige ervaring op bij een opnamekliniek voor mensen met een psychiatrische achtergrond en was ik tevens werkzaam bij Vitaal Mensenwerk. Vanaf juli 2017 verricht ik psychologisch onderzoek bij Vitaal Mensenwerk in Nijkerk en Nieuwegein. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar het klachtenpatroon, de intelligentie en persoonlijkheid en onderzoek ik specifieke diagnostische vragen. Ik vind het mooi dat de resultaten van een onderzoek verhelderend kunnen werken. Ze kunnen mensen duidelijkheid, nieuwe inzichten en handvaten bieden

Nicole van der Klei

Nicole van der Klei

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Relatietherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik ben aan mijn opleidingen en dit werk begonnen vanuit een nieuwsgierigheid en enthousiasme naar de mens en hoe die psychisch in elkaar zit, met uiteindelijk als doel om daar waar het vastzit weer beweging te kunnen brengen zodat het leven op een meer prettige en bevredigende manier geleefd kan worden.

Na mijn universitaire opleiding tot psychologe volgde de opleiding tot GZ-psycholoog, (cognitief)gedragstherapeut, integratieve psychotherapeut en EMDR therapeut (European practitioner) met ook cursussen op het gebied van de schemagerichte therapie, mindfullnes en diagnostiek.

Na in de afgelopen 23 jaren gewerkt te hebben op opnameafdelingen, deeltijdbehandelingen en poliklinieken ben ik vanaf 1 juni 2017 in dienst van Vitaal mensenwerk en werkzaam bij een gezondheidscentrum in Nieuwegein en Nijkerk.

Simone Andringa

Simone Andringa

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds 2017 ben ik werkzaam voor Vitaal Mensenwerk als GZ-psycholoog. Ik kom in mijn werkzaamheden veel in aanraking met angstklachten, somberheidklachten, trauma gerelateerde klachten, klachten van overspannenheid en mensen die moeilijkheden ervaren in de relatie met anderen. Ik ben optimistisch ingesteld en ik vind het belangrijk om naast het bespreken van klachten ook te kijken waar jouw sterke kanten liggen, je handvatten te bieden om klachten te verminderen zodat je weer stappen in de gewenste richting kunt maken. Daarbij maak ik vooral gebruik van cognitieve gedragstherapie en schematherapie.
Nadat ik de masteropleiding klinische psychologie in 2010 afrondde, startte ik in 2014 de postmasteropleiding tot Gezondheidszorg psycholoog, welke ik in 2016 afgerond heb. In de afgelopen jaren werkte ik met veel plezier op diverse afdelingen, met steeds heel uiteenlopende problematiek, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan en de theorie goed aan de praktijk leerde verbinden.

Bram van de Boom

Bram van de Boom

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig
Middag Aanwezig
Avond

Psychiater

Karin van Huffelen

Karin van Huffelen

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Relatietherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Met veel plezier behandel ik dagelijks mensen met uiteenlopende problematiek. De diversiteit van mensen boeit mij enorm. In mijn werk als psycholoog vind ik het dan ook belangrijk om met iedere cliënt op zoek te gaan naar de juiste behandeling op maat. Samen met de cliënt tot de kern van de problematiek doordringen vind ik elke keer opnieuw weer een uitdaging.

Mijn loopbaan in het kort: tijdens mijn studie klinische psychologie aan de Vrije Universiteit heb ik ervaring opgedaan in een kliniek voor acute psychiatrie in Amsterdam. Daarna heb ik drie jaar als psycholoog in een eerstelijns praktijk gewerkt. Sinds 2014 werk ik bij Vitaal mensenwerk, waar ik de tweejarige opleiding tot GZ-psycholoog heb afgerond.

Rinske van Dieren

Rinske van Dieren

Cognitieve gedragstherapie, generalistische basis GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Tijdens en na mij mijn studie Klinische en Gezondheidspsychologie heb ik veel ervaring opgedaan binnen de medische psychologie; eerst in het ziekenhuis en later binnen een gezondheidscentrum waar ik nauw met huisartsen samenwerkte en laagdrempelige psychologische ondersteuning bood. In gesprekken vind ik openheid en vertrouwen erg belangrijk, omdat ik dit als essentieel beschouw voor het samen effectief aanpakken van de problematiek zonder de moeilijkheden op dat pad uit de weg te gaan. In mijn werk gebruik ik technieken uit de, Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en mindfulness. Een combinatie van ruimte voor dat wat er is met directheid en een actieve aanpak.

Jolanda Velten

Jolanda Velten

Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Relatietherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond Aanwezig

Vanaf 1994 ben ik als behandelend psycholoog werkzaam in de zorg. In eerste instantie heb ik mijn kwalificatie behaald binnen de eerstelijnspsychologie, de huidige GB-GGZ. Daarna de registratie als GZ-Psycholoog. Inmiddels werk ik ook binnen de S-GGZ.

Door de jaren heen heb ik kennis gemaakt met en mij bekwaamd in verschillende therapievormen en stromingen. Gestart ben ik met de cognitieve therapie zoals die o.a. door Albert Ellis is ontwikkeld (de Rationele Emotieve Therapie) vervolgens de cognitieve gedragstherapie, de interpersoonlijke therapie, EMDR en de oplossingsgerichte therapie. Op het gebied van de persoonlijkheidsdiagnostiek ben ik aanhanger van de dynamische profielanalyse zoals die door Snellen en Eurelings is ontwikkeld.

Therapie is samenwerken: Samen beoordelen waaraan gewerkt wordt, samen de route uitzetten en de methodes kiezen die helpend zijn. Of het nu gaat om het oplossen van problemen of het accepteren van beperkingen.

Kim de Moor

Kim de Moor

Psychologisch onderzoek, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds januari werk ik met veel plezier als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog bij Vitaal mensenwerk. Samen met mensen analyseer en verhelder ik de psychische klachten en vervolgens bekijken we wat de beste aanpak is om de klachten te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. In 2013 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Hierna ben ik een jaar werkzaam geweest bij een GGZ instelling waar ik voornamelijk met angst en stemmingsproblematiek heb gewerkt. Daarnaast heb ik drie jaar als praktijkondersteuner GGZ gewerkt, in deze functie begeleidde ik mensen met psychische en psychosociale problemen.

Nelleke Pieters

Nelleke Pieters

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Relatietherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ieder mens is anders, daarom vind ik het belangrijk een behandeling in te zetten die past bij de cliënt. Samen kijken naar wat werkt, wat in de weg zit opruimen of meer naar de achtergrond laten verschuiven, en de aandacht richten op wat voor jou écht belangrijk is. Ik behandel mensen met uiteenlopende klachten, zoals stemmings- en angststoornissen, somatoforme stoornissen, posttraumatische stressstoornissen, autisme, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen en relatieproblemen.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tot januari 2016 werkte ik als praktijkondersteuner van de huisarts GGZ (POH-GGZ) bij verschillende huisartsen in Zeewolde. Daar voerde ik begeleidende gesprekken met mensen met een breed scala aan psychische en/of psychosociale klachten. Daarnaast verrichtte ik psychologisch onderzoek bij Vitaal mensenwerk in Nijkerk. Vanaf januari 2016 werkte ik als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, en sinds januari 2018 als GZ-psycholoog in zowel Zeewolde als Nijkerk.

Yvon van Veen

Yvon van Veen

Cognitieve gedragstherapie, Psychologisch onderzoek, eHealth, Positieve psychologie, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Twente. Hier heb ik een bachelor gehaald gericht op psychologie. Ik heb een master gehaald gericht op positieve psychologie. Positieve psychologie richt zich, naast de klachten en problemen van mensen, op de krachten van mensen en op wat hen gelukkig maakt. Ik vind het belangrijk om dit terug te laten komen in mijn werk. Op dit moment ben ik werkzaam als praktijk ondersteuner GGZ bij twee huisartsen in Zeewolde. Hierbij verricht ik diagnostiek, bied ik begeleiding en stuur ik mensen door naar andere instanties. In Nijkerk verricht ik psychologisch onderzoek naar o.a. klachten, persoonlijkheid, intelligentie, autisme en ADHD. Bij de Universiteit Twente doe ik onderzoek naar interventies waarbij krachten van mensen worden geïdentificeerd en gebruikt om persoonlijke doelen, die belangrijk zijn voor mensen, te bereiken.Bij elke tegenslag achter de geraniums gaan zitten heeft geen zin, het lost niets op en maakt zeker niet gelukkig.

Pagina delen

Openingstijden

Maandag

8.30 - 20.00

Dinsdag

8.30 - 20.00

Woensdag

8.30 - 20.00

Donderdag

8.30 - 20.00

Vrijdag

8.30 - 17.00

Locatie Nijkerk (tevens postadres)
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 83 - 85 1e etage
3862 CX Nijkerk Gld

Locatie Nijkerkerveen
Medisch Centrum Westerveenstraat
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Locatie Nieuwegein
Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Locatie Soest
Medisch Centrum De Bundeling
Schoutenkampweg 4
3768 AE Soest

Locatie Zeewolde
Medisch Centrum De Polderpoort
Gildenveld 20
3892 DG Zeewolde

Medisch Centrum Het Gildenhuis
Gildenveld 83
3892 DE Zeewolde

Psychologen Nijkerk