Dagmar Vink

Dagmar Vink

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds 2021 ben ik werkzaam als GZ-psycholoog bij Vitaal GGZ in Nijkerk en Zeewolde. De voorgaande jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de behandeling van angst- en stemmingsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en (vroegkinderlijk) trauma, zowel individueel als in groepen.

Ik kijk met een brede blik naar de hulpvraag en stem verwachtingen en doelen graag af. Het is van belang daarbij ook oog te hebben voor de context waarbinnen de klachten zich voordoen en belangrijke anderen (het systeem) bij het proces te betrekken.

In een behandeltraject streef ik ernaar dat er voldoende vertrouwen en veiligheid ontstaat om een proces van (h)erkennen, ervaren, betekenis geven, verwerken, veranderen en/of accepteren aan te gaan. Door meer zicht te krijgen op negatieve patronen in je leven en naar emoties toe te gaan in plaats van deze weg te duwen/overcompenseren, kan er ruimte ontstaan; ruimte voor verbinding, herstel, zelfcompassie en het maken van eigen keuzes die bijdragen aan het vergroten van het welbevinden.
Op maat maak ik gebruik van interventies o.a. vanuit cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR.

BIG-registratienummer: 59928293625

Debora Kooijker

Debora Kooijker

Cognitieve gedragstherapie, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond Aanwezig

Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) heb ik gewerkt met mensen met complexe trauma's, verslavingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als POH-GGZ bij Vitaal Mensenwerk in Zeewolde. Ik vind het waardevol om mensen vanuit hun eigen kracht te helpen zonder het van ze over te nemen. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen zich gehoord en serieus genomen voelen, dat ze een gevoel van veiligheid en vertrouwen ervaren tijdens onze gesprekken.

Christine de Vries

Christine de Vries

Schematherapie, EMDR, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Psychiater BIG-nr. 29915508101

Sinds 2017 werk ik als psychiater, na het afronden van mijn opleiding bij Altrecht in Utrecht.
Als psychiater heb ik bij PsyQ in Beverwijk gewerkt en als psychiater in opleiding op allerlei verschillende (opname)afdelingen van Altrecht.
Vanaf oktober 2020 werk ik voor Vitaal Mensenwerk.
Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn als psychiater. Ik hou er niet van om beslissingen te maken voor andere mensen, ik wil graag dat iemand zelf kan kiezen wat bij hem of haar past. Verder vind ik het erg belangrijk om volgens de richtlijnen te werken, maar ik ben ook praktisch/pragmatisch ingesteld. Ik gebruik mijn intuïtie en hopelijk ook humor in de behandeling.
Ik wil me als psychiater niet alleen bezig houden met medicatie en daarom heb ik me de afgelopen jaren verdiept in verschillende psychotherapieën zoals EMDR, IMRS en MBT.
BIG-nr. 29915508101

Erik de Jager

Erik de Jager

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik ben GZ psycholoog en heb meer dan 25 jaar in de psychiatrie en verslavingszorg gewerkt, met jongeren en volwassenen, individueel en met groepen.

ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen, om samen te kijken waar de schoen wringt en wat we er aan kunnen doen. Vaak helpen adviezen, vaak ook meer inzicht in oude aangeleerde patronen; én verandering vraagt inzet en moed om dingen anders te gaan doen, zodat je weer zelfstandig verder kunt.

Ik maak o.a. gebruik van CGT, ACT, Schematherapie, Mindfulness en Compassietraining, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie.

De laatste jaren heb ik me extra geschoold in trauma behandeling en heb er veel ervaring mee opgedaan. Ik ben inmiddels EMDR practitioner.
Ik ben nog steeds onder de indruk van de inzet en moed van clienten en de resultaten die dit oplevert! Het is fijn om oude ballast achter je te kunnen laten zodat je weer meer ruime en energie hebt om het leven verder aan te gaan.
BIG nr 79050535225

Anna Mulder

Anna Mulder

Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Positieve psychologie, Praktijk ondersteuner GGZ, e-Health

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik ben een enthousiaste en nieuwsgierige basispsycholoog en POH-GGz. Mentaal welzijn, van mijzelf en anderen, staat centraal in mijn leven. Ik luister graag, maar ben ook niet bang om kritische vragen te stellen. Ik ben een zorgzaam en empathisch persoon en wil deze vaardigheden graag gebruiken om de wereld een klein beetje gelukkiger te maken.

Sascha Stammers

Sascha Stammers

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Mijn naam is Sascha Stammers. Ik ben 34 jaar, moeder van 2 kinderen en inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam als psycholoog.
Een succesvolle therapie bestaat niet slechts uit gesprekken. Het zijn juist de vertaalslagen naar de praktijk die van belang zijn om ingesleten patronen te kunnen doorbreken. Het is van belang om zonder oordeel en met respect naar de cliënt te kijken. Hierin ligt ondermeer mijn kracht.
Ik streef ernaar dat de cliënt zich deze houding van zelfrespect eigen maakt. Ik baseer mij in mijn werkwijze vooral op de cognitieve gedragstherapie en indien geïndiceerd pas ik in de behandeling EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) toe. In de achterliggende jaren heb ik ervaring opgedaan met diverse problematiek en meer specifiek ook in de angst- en dwangstoornissen.

BIG-nr. 09916626725

Margreet van der Horst

Margreet van der Horst

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Klinisch Psycholoog - Psychotherapeut.

BIG-nr. Psychotherapeut 39049260916
BIG-nr. Klinisch Psycholoog 19049260925

Ragini Hemradj

Ragini Hemradj

Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig
Middag Aanwezig
Avond

Psychiater
BIG-nr. 69914836101

Eline Last

Eline Last

Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik ben GZ-psycholoog en 17 jaar werkzaam in de ggz. Wat ik in behandelcontacten heel belangrijk vind, is dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Een behandeling is iets wat je samen aangaat. Ik kan niet andermans problemen oplossen maar wel helpen inzicht te krijgen en tools aan te reiken om verandering aan te brengen. Ik werk niet vanuit één behandelmethodiek maar pas toe wat er bij jou past. Er wordt niet alleen gepraat, maar ook voelen van wat er in je leeft is van belang. Hierbij gebruik ik onderdelen uit de Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness en Acceptence and Commitment Therapy. Ik heb veel ervaring met mensen met angstklachten, somberheid, autisme en onverklaarde lichamelijke klachten.

Ik ben moeder van een tienerdochter en woonachtig in Apeldoorn. Lang heb ik in een grote GGZ-instelling gewerkt en nu op twee plekken in een kleinschalige praktijk. Ik probeer altijd naar het positieve te kijken en ook de kleine dingen te waarderen. Ook zelf heb ik ondervonden dat tijd nemen voor wat er in mijn leeft, wat ik vind en wat ik wil heel belangrijk is. Met daarbij rustmomenten inlassen en niet altijd maar doorgaan, dit doe ik onder andere door te wandelen in het bos.
BIG-nr. 29922482325

Gerdie Langenhuizen

Gerdie Langenhuizen

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik werk sinds maart 2020 bij VitaalMensenwerk. Ik ben al lange tijd werkzaam als GZ psycholoog in de GGZ en doe zowel diagnostiek als behandeling. Ik werk vooral vanuit gedragstherapeutisch kader (CGT), maar kan ook andere methoden inzetten, zoals oplossingsgerichte therapie, ACT, cliëntgerichte en psychodynamisch psychotherapie.
In CGT gaat men er vanuit dat gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar samenhangen. Aanhoudende ongewenste gedachten kunnen gevoelens en gedrag negatief beïnvloeden. Het aanleren van andere, meer realistische gedachten kan gedrag en gevoel in positieve zin doen veranderen. CGT is een gestructureerde en doelgericht werkwijze die in eerste instantie uit gaat van de problemen er in het heden spelen. Er wordt relatief veel gewerkt met oefeningen die buiten de therapie uitgevoerd worden.
BIG-nr. 69050712725

Meike Bokman

Meike Bokman

Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik geloof dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft die nodig zijn om verder te komen in het leven. Als therapeut zie ik het als mijn taak om jou te helpen je veerkracht te ontdekken. Een goede samenwerking is daarbij essentieel, want jij bent immers de expert over jezelf.
Per maart 2020 start ik als basispsycholoog bij Vitaal mensenwerk op de locaties Zeewolde, Nijkerk en Nieuwegein. Het afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan bij een instelling die zich specialiseert in de behandeling van complex psychotrauma. Ik vind het belangrijk om te werken volgens de laatste inzichten en daarom wil ik mij blijven inzetten door het volgen van cursussen en nascholing.

Gert-Jan Lind

Gert-Jan Lind

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Relatietherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij Vitaal Mensenwerk als psychotherapeut. Ik heb ervaring met traumabehandeling, gezins- en echtpaarbehandeling, en individuele psychotherapie zowel in de basis- als gespecialiseerde Ggz. Ik geloof in het geven van heldere informatie en ben tamelijk praktisch ingesteld. Naast therapie begeleid ik ook therapeuten met het uitoefenen van hun vak. Omdat ik ook als organisatieadviseur werk zie ik vaak cliënten die ook met vragen over hun werk komen.
BIG-nr. 69032844716

Marielle Luijk

Marielle Luijk

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie, Praktijk ondersteuner GGZ, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds 1 november 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Vitaal Mensenwerk als psycholoog. Mijn aanpak kenmerkt zich door doelgerichtheid, vertrouwen, directheid en duidelijkheid, wederzijdse eerlijkheid en samenwerking. In therapie sta ik graag naast mijn cliënten om samen de puzzelstukjes bij elkaar te zoeken. Ik geloof in de veerkrachtigheid van de mens. Ik ga met cliënten op zoek naar hun krachten en mogelijkheden, zodat ze zelf de regie (weer) in handen kunnen nemen en problemen en moeilijkheden kunnen aangaan. Humor en relativeringsvermogen vind ik daarbij belangrijk. Ik werk voornamelijk met cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy, EMDR en gezond verstand.

Annika de Snaijer

Annika de Snaijer

Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond Aanwezig

Sinds november 2019 ben ik werkzaam als psycholoog bij Vitaal Mensenwerk. Tijdens en na het behalen van mijn master diploma aan de Universiteit van Utrecht, heb ik gewerkt binnen de forensische psychiatrie. Het ondersteunen en motiveren van psychiatrische patiënten met een TBS maatregel heeft mij veel inzicht gegeven in de lijdensdruk die mensen kunnen ervaren en het belang van goede en passende zorg. Eind vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om de overstap te maken naar de reguliere gezondheidszorg. Ik wil mij graag verder blijven ontwikkelen als psycholoog, door bijvoorbeeld het volgen van nascholing of cursussen en het op de hoogte te blijven van nieuwe benaderingen en ideeën binnen de psychologie. Als psycholoog ben ik bezig met zowel psychodiagnostiek als het geven van behandeling vanuit het cognitief-gedragtherapeutisch model. Elk persoon is uniek en daar ligt voor mij de focus binnen de behandeling. Ik vind het belangrijk om cliënten inzicht te kunnen geven in de problematiek en samen te zoeken naar mogelijke oplossingen om vervolgens ieders persoonlijke behandeldoelen te bereiken.

Paulina Swiebel

Paulina Swiebel

Cognitieve gedragstherapie, Oplossingsgerichte therapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Met veel plezier ben ik bij Vitaal mensenwerk werkzaam als psycholoog op de locatie Nijkerk en Lunteren. Als psycholoog vind ik het iedere keer weer een boeiende uitdaging om samen met de cliënt op avontuur te gaan. Ik wil graag onderzoeken wat iemand drijft, welke patronen zijn ontstaan, tot welk inzicht we kunnen komen, welke handvatten passen en hoe iemand weer gaat stralen in zijn of haar kracht.
Naast praten, luisteren en observeren zet ik in mijn werk mijn intuitie en gevoel in. Dit zijn mooie instrumenten gebleken wat een hoop extra informatie kan verschaffen. Ik hecht ook veel waarde aan de therapeutische relatie. Het is mijns inziens van groot belang dat er “een klik” is tussen cliënt en behandelaar en dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen, tevens ook dat ze zich vrij voelen om gedachten en gevoelens met mij te delen.
Als psycholoog maak ik onder meer gebruik van cognitieve gedragstherapie, schematherapie, positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie.
Mijn betrokkenheid en humor om ook de relativering te zoeken in heftige situaties zijn een belangrijke component voor een succesvolle therapie.

Cassandre Zuketto

Cassandre Zuketto

Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend
Middag Aanwezig Aanwezig
Avond

Praktijk ondersteunende Psychiater
BIG-nr. 99048511901

Carla Gerritsen

Carla Gerritsen

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie, e-Health, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Na mijn universitaire opleiding tot psycholoog heb ik diverse cursussen gedaan, o.a. op het gebied van cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en ACT, en in 2015 volgde de opleiding tot GZ-psycholoog.

Ik heb ervaring opgedaan met groepstherapie en individuele therapie in deeltijdbehandelingen, en ben de afgelopen 11 jaar werkzaam geweest in een ambulante setting waar ik voornamelijk in de SGGZ werkzaam ben geweest. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Vitaal Mensenwerk, locatie Nieuwegein.

Als psycholoog vind ik het belangrijk om cliënten een veilige omgeving te bieden. Ik vind het een voorrecht om een poosje mee te mogen wandelen met mensen op hun levenspad, om samen klachten(patronen) te verhelderen en tot een passende behandeling te komen. Ik streef naar een persoonlijke aanpak waarbij ik graag een behandeling op maat bied. Ik maak gebruik van diverse evidence based technieken, onder andere uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT en EMDR.
BIG-nr. 09923978825

Tsjallyn Postma

Tsjallyn Postma

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Per februari 2019 ben ik werkzaam bij Vitaalmensenwerk in Nijkerk als GZ-Psycholoog / cognitief gedragstherapeut VGCT . Transparantie, duidelijkheid, nuchterheid, betrokken- en oprechtheid en samenwerking zijn voor mij belangrijke speerpunten van een behandeling. In de gesprekken onderzoeken we samen waarom je bent vastgelopen en wat er nodig is om weer verder te kunnen. Omdat ieder mens uniek is, probeer ik telkens goed te luisteren en goed aan te sluiten bij wat jij nodig hebt.
Ik ben afgestudeerd in zowel kinder- en jeugdpsychologie als klinische psychologie. Na het afronden van mijn studies heb ik in verschillende werkgebieden ruime werkervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt in de forensische zorg, de verslavingszorg en de reguliere GGZ. De laatste jaren heb ik in de reguliere GGZ gewerkt bij grote organisaties. Hier heb ik voornamelijk mensen met angst- en stemmingsklachten behandeld (waaronder trauma klachten) en mensen die vastlopen op belangrijke vlakken van het leven zoals het contact met de ander. In de behandeling maak ik met name gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en MBT (mentalisation based treatment). Tevens pas ik EMDR toe.
BIG-nr. 29920875125

Maruschka van Duren

Maruschka van Duren

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Relatietherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Positieve psychologie, ACT

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik werk als GZ-psycholoog i.o., relatietherapeut en Schematherapeut (jr). Ik help mensen hier graag om de kracht in zichzelf weer terug te vinden. Ik geloof namelijk dat iedereen de oplossing voor zijn klachten al in zich heeft en dat ik als therapeut slechts help om deze kracht weer aan te boren.

Opleidingen
Al van kinds af aan ben ik nieuwsgierig naar wat mensen drijft, naar wat maakt dat ze doen wat ze doen. Vanuit die nieuwsgierigheid ben ik in 2008 Psychologie gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na mijn Propedeuse maakte ik een overstap naar de Radboud Universiteit in Nijmegen en behaalde ik daar mijn Bachelor diploma en aansluitend ook een Masterdiploma Gezondheidszorgpsychologie. Na mijn Universitaire opleiding heb ik nog diverse nascholingsopleidingen gedaan en elk jaar komen er daar weer een paar bij. Ik doe deze opleidingen om mezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven in mijn vakgebied, maar vooral ook omdat ik Psychologie gewoon hartstikke leuk vind. Het vak blijft in ontwikkeling en dat maakt het nou juist zo interessant.

Werkervaring
Voordat ik aan de slag ging bij Vitaal Mensenwerk werkte ik in mijn eigen praktijk en heb ik werkervaring opgedaan in de Forensische Psychologie en in de Basis GGZ. Ik kwam er daar al doende steeds meer achter dat mijn voorkeur uit gaat naar de laatste doelgroep, maar ook naar relatietherapie. Om die reden ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en geef ik nu ook EFT-relatietherapie.

Betrokken therapeut
Ik ben geen afstandelijke professional met een 9 tot 5 mentaliteit. Ik wil als therapeut graag betrokken zijn bij mijn cliënten en naast ze staan voor zo lang dat nodig is. Samen zoeken we naar de oplossing, naar wat voor jou of jullie werkt en hoe we dat kunnen bereiken.

Gezin
Naast psycholoog ben ik vooral ook een vrouw en moeder die midden in het leven staat. Door mijn kinderen, kan ik mij goed verplaatsen in vragen rondom ouderschap en opvoeden. Wanneer ik niet aan het werk ben, breng ik graag zo veel mogelijk tijd met ze door. Naast mijn kinderen heb ik ook een passie voor dieren en ben ik regelmatig met mijn paarden of hulphond (die ik opleid voor Stichting Hulphond Nederland), in het bos te vinden.

Jorieke van der Willik

Jorieke van der Willik

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Jorieke van der Willik

Sinds 2018 werk ik als GZ-psycholoog i.o. in de praktijk in Lunteren. De kleinschaligheid van deze locatie vind ik prettig; op deze plek wordt er de tijd voor je genomen en sta jij centraal. We zullen proberen in kaart te brengen waarin je vastloopt of moeite ervaart; en welke mogelijkheden/handvatten er zijn om hier op een andere manier mee om te gaan. Ik ben gespecialiseerd in ADHD, autisme en angstproblematiek.

Opleidingen
Tijdens mijn bachelor psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen deed ik ervaring op in het begeleiden van mensen met ADHD en autisme. Omdat ik ook gefascineerd was geraakt door de interactie van je gedachten/ gevoelens en je lichamelijke gesteldheid, heb ik de tweejarige master Medische psychologie in Tilburg gevolgd. Ik deed werkervaring op bij het St. Anna ziekenhuis te Geldrop met een zeer diverse clientenpopulatie. Na mijn master kreeg ik de mogelijkheid om me te verdiepen in het geven en opzetten van een sociale vaardigheidstraining waarbij mensen zich assertiever leren opstellen. Ook volgde ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT), zodat ik ook mensen met bijv. een depressie, trauma of angstklachten kan helpen. De opleiding voor EMDR heeft ervoor gezorgd dat ik in een relatief korte tijd mensen kan helpen met het verwerken van traumatische gebeurtenissen.

Werkervaring
Ik ben na mijn opleidingen een aantal jaar werkzaam geweest bij een instelling gespecialiseerd op het gebied van diagnostiek en behandeling van ADHD en autisme. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met cliënten uit verschillende culturele achtergronden en heb ik ervaren dat de context vaak een belangrijke rol speelt bij het begrijpen en het behandelen van klachten. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om deze context of geloofsovertuiging een plek te geven binnen de behandeling.

Therapeut
Mijn werkstijl is: respect voor wat er is, concreet, empathisch, direct en onomwonden. Duidelijk, actief en met een vleug humor. Ik werk met passie en geniet van wat ik doe in mijn werk. Voor mij betekent het ontmoeten van mensen in mijn werk het samen op trekken in een belangrijk ontwikkel moment in het leven van de ander.

Wetenschapper
Omdat ik het belangrijk vind dat behandelingen en zorg wetenschappelijk onderbouwd zijn ben ik direct na mijn master aan een PhD traject begonnen. Ik was projectleider van een internationaal onderzoeksteam op gebied van kwaliteitsverbetering in de zorg. Ik merk in het begeleiden van cliënten uit het bedrijfsleven dat deze kennis van toegevoegde waarde kan zijn bij het creëren van overzicht in hun bedrijf (processen). Tevens is de kennis van het schrijven en structureren van wetenschappelijke artikelen zeer handig voor studenten die vastlopen met o.a. hun thesis.


Eline Dorrestijn

Eline Dorrestijn

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, eHealth, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik werk met veel plezier als GZ-psycholoog i.o. bij Vitaal Mensenwerk. Mijn dagelijks werk bestaat uit psychodiagnostiek en het geven van behandelingen. Het is voor mij een uitdaging om elke cliënt als persoon te begrijpen. Ik heb daarom tijdens behandeling en diagnostiek aandacht voor zowel kwetsbaarheden als sterke kanten en omstandigheden die meespelen. Als psycholoog werk ik het liefst samen met cliënten: ik vanuit de rol van deskundige op het gebied van geestelijke gezondheid, cliënten vanuit hun rol als expert over zichzelf.

Na mijn bachelor klinische- en ontwikkelingspsychologie heb ik een master gevolgd waarin ik klinische psychologie combineerde met wetenschappelijk onderzoek. Hoewel ik met twee benen in de praktijk sta, vind ik onderzoek naar psychische stoornissen erg belangrijk. Sinds ik in januari 2018 werkzaam ben bij Vitaal Mensenwerk – eerst als stagiaire, later als basispsycholoog – zie ik het als een uitdaging om nieuwe wetenschappelijke inzichten te integreren met kennis uit de praktijk zodat elke cliënt de meest effectieve behandeling krijgt.

Geraldine Koa

Geraldine Koa

Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds februari 2019 werk ik bij Vitaal Mensenwerk als telefoniste bij de receptie. Dit werk vind ik leuk om te doen, omdat ik het fijn vind om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun vraag.
Ik ben een vriendelijk persoon en vooral positief en open ingesteld.
Mijn werk bestaat voornamelijk uit het telefonisch beantwoorden van allerlei vragen, het verwerken van de aanmeldingen en het inplannen van afspraken voor de behandelaars.

Marleen van Pelt

Marleen van Pelt

Cognitieve gedragstherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, eHealth, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

"Ik vind het belangrijk dat er in behandeling een gevoel van veiligheid en vertrouwen is, met aandacht voor zowel klachten als krachten – want die hebben we allemaal. Samen kunnen we onze blik dan richten op zowel de voor jou belangrijke knelpunten als op de mogelijkheden die je hebt om hier iets mee te doen. Dit kan de vorm van verandering, maar ook van acceptatie hebben.

Ik ben sinds januari 2019 werkzaam als basispsycholoog bij Vitaal mensenwerk op de locaties Nijkerk en Nieuwegein. Hier verricht ik psychologisch onderzoek en werk ik aan de behandeling van uiteenlopende klachten. Naast mijn werk als basispsycholoog vervul ik de functie van praktijk ondersteuner GGZ (POH-GGZ) bij verschillende huisartsen in Zeewolde. Hier begeleid ik mensen met psychische- en/of psychosociale klachten. Het werken met een grote verscheidenheid aan mensen en typen problematiek geeft me energie, ik kijk graag op creatieve wijze hoe we er samen voor kunnen zorgen dat het leven weer als wat draagbaarder en plezieriger ervaren kan worden."

Nina Fokkenrood

Nina Fokkenrood

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Bij Vitaal Mensenwerk ben ik werkzaam als basispsycholoog en zie ik cliënten in het kader van psychodiagnostiek en behandeling. Daarnaast werk ik als POH-GGZ bij een huisartsenpraktijk. Door deze combinatie zie ik cliënten met diverse problematiek, maar ook vanuit verschillende achtergronden. Ik vind het belangrijk om tijdens de behandeling naast de cliënt te staan en samen te werken aan de een passende oplossing voor het probleem. Ik werk voornamelijk vanuit het cognitief-gedragstherapeutisch kader, maar probeer altijd te kijken welke techniek goed bij iemand aansluit, zodat er een fijne werkrelatie ontstaat met openheid en vertrouwen.

Natalie Peeters

Natalie Peeters

Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij vitaal mensen werk als administratief medewerkster debiteurenbeheer.
Daarnaast ondersteun ik de receptie waar nodig is.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het inplannen van afspraken voor de psychologen,
Samen met de stagiaires ben ik 1 van de telefonische aanspreekpunten.
Ook regel ik de correspondentie en samen met de praktijkeigenaar hou ik mijn bezig met het debiteurenbeheer van de praktijk.

Ik vind het belangrijk om aan de telefoon open, eerlijk en duidelijk te zijn.
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken.Bij elke tegenslag achter de geraniums gaan zitten heeft geen zin, het lost niets op en maakt zeker niet gelukkig.

Pagina delen

Voor noodgevallen kunt u uw huisarts bellen

Maandag

9.00 - 14.00

Dinsdag

9.00 - 14.00

Woensdag

9.00 - 14.00

Donderdag

9.00 - 14.00

Vrijdag

9.00 - 14.00

Locatie Nijkerk (tevens postadres)
Gezondheidscentrum De Nije Veste
cOranjelaan 83 - 85 1e etage
3862 CX Nijkerk Gld

Locatie Lunteren (voor cliënten)
Gezondheidscentrum Lunteren
Barneveldseweg 11a 
6741 LH Lunteren

Locatie Lunteren
Huize Zonnehoek
Spoorstraat 3
6741 DE Lunteren

Locatie Nieuwegein
Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Locatie1 Zeewolde
Medisch Centrum De Polderpoort
Gildenveld 20
3892 DG Zeewolde

Locatie2 Zeewolde
Medisch Centrum Het Gildenhuis
Gildenveld 83
3892 DE Zeewolde

Psychologen Nijkerk