Ook voor 2018 hebben we weer met alle verzekeraars een contract afgesloten voor de generalistische GGZ. Ook voor de specialistische GGZ hebben we met bijna alle verzekeraars een contract.
Alleen voor CZ, Ohra en Delta Lloyd hebben we alleen voor de generealistische GGz een contract en niet voor de specialistische GGZ. Dit betekent overigens niet dat er geen specialistische GGZ voor deze verzekeraars mogelijk is. De betaling verlpopt alleen anders.

Doordat onze agbcode is gewijzigd, is het voor enkele verzekeraars lastig om hun zorgzoeker up to date te maken. Gevolg is dat we bij enkele zorgverzekeraars nog in de zorgzoeker staan vemeld alsof er geen contract is. Dit is onjuist. Vrijdag de 22ste december is nog met verschillende verzekeraars contact geweest met de vraag dit aan te passen. Het wordt opgepakt.

In verband met transparantie wordt door ons een tabel gepubliceerd met de tarieven zoals berekend door de Nederlandse Zorgautoriteit en de tarieven die de verschillende verzekeraars ons uitkeren. De Nederlandse Zorgautoriteit berekent de tarieven door rekening te houden met kostenposten als personeelskosten (salaris, werkgeverslasten, pensioenkosten, reiskosten, opleidingskosten, inter- en supervisiekosten), huur, licenties voor verplichte sorfwarepakketten, inrichting van kamers, computers, kantoormateriaal, management, kosten van keurmerken, etc. De tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit berekent zijn de tarieven die nodig zijn om een normale praktijk in stand te houden. In de tabel kunt u zien dat de meeste zorgverzekeraars veel minder betalen, soms tot 20% minder.
Leren heeft te maken met durven loslaten en je vrij voelen om te doen wat je wilt doen.

Pagina delen

Openingstijden

Maandag

8.30 - 17.00

Dinsdag

8.30 - 17.00

Woensdag

8.30 - 17.00

Donderdag

8.30 - 17.00

Vrijdag

8.30 - 17.00

Locatie Nijkerk (tevens postadres)
Gezondheidscentrum De Nije Veste
cOranjelaan 83 - 85 1e etage
3862 CX Nijkerk Gld

Locatie Lunteren
Huize Zonnehoek
Spoorstraat 3
6741 DE Lunteren

Locatie Nieuwegein
Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Locatie Soest
Medisch Centrum De Bundeling
Schoutenkampweg 4
3768 AE Soest

Locatie1 Zeewolde
Medisch Centrum De Polderpoort
Gildenveld 20
3892 DG Zeewolde

Locatie2 Zeewolde
Medisch Centrum Het Gildenhuis
Gildenveld 83
3892 DE Zeewolde

Psychologen Nijkerk