Ook voor 2018 hebben we weer met alle verzekeraars een contract afgesloten voor de generalistische GGZ. Ook voor de specialistische GGZ hebben we met bijna alle verzekeraars een contract.
Alleen voor CZ, Ohra en Delta Lloyd hebben we alleen voor de generealistische GGz een contract en niet voor de specialistische GGZ. Dit betekent overigens niet dat er geen specialistische GGZ voor deze verzekeraars mogelijk is. De betaling verlpopt alleen anders.

Doordat onze agbcode is gewijzigd, is het voor enkele verzekeraars lastig om hun zorgzoeker up to date te maken. Gevolg is dat we bij enkele zorgverzekeraars nog in de zorgzoeker staan vemeld alsof er geen contract is. Dit is onjuist. Vrijdag de 22ste december is nog met verschillende verzekeraars contact geweest met de vraag dit aan te passen. Het wordt opgepakt.

In verband met transparantie wordt door ons een tabel gepubliceerd met de tarieven zoals berekend door de Nederlandse Zorgautoriteit en de tarieven die de verschillende verzekeraars ons uitkeren. De Nederlandse Zorgautoriteit berekent de tarieven door rekening te houden met kostenposten als personeelskosten (salaris, werkgeverslasten, pensioenkosten, reiskosten, opleidingskosten, inter- en supervisiekosten), huur, licenties voor verplichte sorfwarepakketten, inrichting van kamers, computers, kantoormateriaal, management, kosten van keurmerken, etc. De tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit berekent zijn de tarieven die nodig zijn om een normale praktijk in stand te houden. In de tabel kunt u zien dat de meeste zorgverzekeraars veel minder betalen, soms tot 20% minder.
Nieuwe psychiater
Met de komst van B. van der Boom gaan we ook vernieuwen qua werkwijze. De komende tijd gaan we experimenteren met online werken, ofwel, er is contact met de behandelaar via een beeldscherm en een beveiligde lijn. 
Bram is degene die start met deze wijze van werken. Hij heeft er namelijk ervaring mee. Zoals het er nu uitziet is de eerste online sessie met Bram altijd op de praktijk, vervolgsessies kan de cliënt ook vanuit andere locaties doen.
Wanneer dit een goede toevoeging is op de gebruikelijke werkwijze gaan we dit breder inzetten. Alsdan kan de cliënt en behandelaar samen besluiten om de gebruikelijke sessies met de behandelaar op de praktijk af te wisselen met online sessies. De eerste sessie met een psycholoog is echter altijd op de praktijk én zowel cliënt als psycholoog is fysiek aanwezig. Het is immers belangrijk samen te besluiten hoe de verdere behandeling er uit ziet.. 

Voordeel van de nieuwe werkwijze is dat er contact kan zijn vanuit bv. thuis of het werk. Dat scheelt in ieder geval reistijd en voor sommigen is het dan gemakkelijker om een sessie in te plannen.
Vitaal mensenwerk is gestart in het Eerstelijns Medisch Centrum Mondriaanlaan (EMC) te Nieuwegein.

We zijn daarom op zoek naar een GZ-psycholoog en / of psychotherapeut.

Vitaal mensenwerk is een praktijk waar ambulante ggz wordt aangeboden aan volwassenen, binnen zowel de generalistische basis ggz als specialistische ggz. Dat doen we vanuit een basishouding van respect en met beide benen op de grond. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen prettig wil leven en dat iedereen kwaliteiten heeft en de kracht heeft zich te ontwikkelen.

Wij zijn een klein enthousiast professioneel team. Wij werken allemaal vanuit de gedachte dat mensen streven naar een zinvol en gelukkig leven en dat dit te bereiken is. Zo gaan wij ook met elkaar om; met plezier, kritisch en elkaar positief stimulerend. Wij zijn overtuigd dat humor en plezier hebben uitstekend te combineren zijn met professionaliteit en leren.

Inhoud van de functie:

 • Het uitvoeren van diagnostiek en behandeling bij cliënten vanaf 18 jaar in zowel de GBGGZ als SGGZ;
 • Het vervullen van taken binnen het kader van regiebehandelaar, waarbij je overleg pleegt met (gz-)psychologen die uitvoering geven aan behandelplannen waarvan jij regiebehandelaar bent;
 • Het participeren in praktijkoverleg en het leveren van een actieve bijdrage in kwaliteitsverbeteringen en parktijkontwikkelingen;
 • De psychotherapeut geeft supervisie aan de psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Functie-eisen:

 • Je bent BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en / of psychotherapeut;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent ook een team-player;
 • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, waarbij je in de verslaglegging een goede balans weet te hanteren tussen bondig en uitvoerig;
 • Je bent stressbestendig en hebt een pro-actieve werkhouding en goede planningsvaardigheden;
 • Je bent cliënt- en mensgericht, initiatiefrijk, efficiënt en resultaatgericht;
 • In de communicatie ben je open en betrouwbaar.

Wij bieden:

 • Het betreft een functie in loondienst (zzp is bespreekbaar);
 • Het aantal uur is bespreekbaar;
 • Een werkplek met een diverse en afwisselende cliëntenpopulatie;
 • Een persoonlijk werkklimaat, waar aandacht is voor kwaliteit, onderlinge feedback en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een grote mate van zelfstandigheid;
 • Mogelijkheid tot actieve participatie in visie- en praktijkontwikkeling;
 • Beloning conform CAO GGZ nederland.

Informatie en reactie:
Meer informatie is te verkrijgen bij Sjaak Weel, 06 128 32 052 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Reacties versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vitaal mensenwerk heeft als streven de psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog een werkplek te bieden wanneer de opleiding na 2 jaar met positief resultaat is afgerond. Voorwaarde is natuurlijk dat er werkplekken zijn en voldoende cliënten om zinvol werk te doen. We waren dan ook blij verrast toen we werden gebeld door het Eerstelijns Medisch Centrum Mondriaanlaan (EMC)te Nieuwegein met de vraag of we eens wilden komen praten.
De psychologenpraktijk Mondriaanlaan die al ongeveer 34 jaar in het centrum is gevestigd gaat namelijk stoppen. Na enkele voortvarende gesprekken hebben we besloten ook praktijk te gaan houden in het EMC.
De lopende behandelingen worden nog door de psychologen van de psycholgenpraktijk Mondriaanlaan tot het einde behandeld. Vitaal mensenwerk zal vanaf  januari elke nieuwe aanmelding oppakken. Ofwel, de ene praktijk zal langzaam in 2017 uitfaseren en Vitaal mensenwerk zal in 2017 infaseren. De eerste periode zal Sjaak Weel op de maandag en dinsdag in het EMC aanwezig zijn. Gaande het jaar volgen andere psycholoogen en zullen we er ook op andere dagen zijn.
Als je geen fouten maakt, leer je niets nieuws

Pagina delen

Openingstijden

Maandag

8.30 - 20.00

Dinsdag

8.30 - 20.00

Woensdag

8.30 - 20.00

Donderdag

8.30 - 20.00

Vrijdag

8.30 - 17.00

Locatie Nijkerk (tevens postadres)
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 83 - 85 1e etage
3862 CX Nijkerk Gld

Locatie Nijkerkerveen
Medisch Centrum Westerveenstraat
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Locatie Nieuwegein
Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Locatie Soest
Medisch Centrum De Bundeling
Schoutenkampweg 4
3768 AE Soest

Locatie Zeewolde
Medisch Centrum De Polderpoort
Gildenveld 20
3892 DG Zeewolde

Medisch Centrum Het Gildenhuis
Gildenveld 83
3892 DE Zeewolde

Psychologen Nijkerk